Welkom

Mijn naam is Esther Kroon (1979), ik heb verschillende opleidingen en cursussen op het gebied van massage gevolgd.

Ik ben in 2004 begonnen met een opleiding klassieke massage bij Leffelaar in Amsterdam. Ik wilde graag een goede ‘basis’ leren zowel op het gebied van anatomie / fysiologie als in massagetechnieken. Deze opleiding het ik in 2005 met goed gevolg afgerond met een diploma (N.E.S.P.G.) Daarna volgden de cursussen hotstone massage, stoelmassage, stoelmassage bij RSI /CANS en een basiscursus shiatsu.

Mijn massages zijn een combinatie van oosterse en westerse technieken. Het geeft mij een goed gevoel om mensen te laten ontspannen en ontstressen, of de gespannen en pijnlijke spieren los te masseren waardoor ze zich weer ‘ in balans’ voelen.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>